LK BACKLINE LOGO_RGB_WHITE_02

Est. 2010 / Aarhus Denmark

Lydinstallation
Belysning
Avinstallation

Lys

Rådgivning ifm. lysinstallationer, energibesparelse mv. Skal du renovere? Ønsker du at spare på strømmen? Glemmer du at få slukket lyset? Er det for mørkt i indkørslen? Kontakt os, så vi kan være behjælpelige.

Lydinstallationer

LK Backline har stor erfaring med Lydinstallation. Om det er på en restaurant, café, 7.1 i hjemmebiografen, eller en større AVInstallation, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Se evt mere på www.lydinstallation.nu

Wireless internet

Opsætning og konfigurering af trådløst netværk. Vi har stort knowhow om wifi, accespoints mv. Har du dårlig dækning og skal etablere et nyt netværk, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Homekit

Intelligent hjem. Styrring og programmering af lys, tv, varme, alarm og meget mere. Kun fantasien sætter grænser. Kan eftermonteres i eksisterende bolig.

Designer lamper

lampeophængning og vejledning / rådgivning af lamper i hjemmet, kontoret, butikken mv. Vi  tager os tiden til gøre det rigtigt, så du kan blive tilfreds med dine lamper. Udskiftning, renovering, montage, eller noget helt fjerde – kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Smart house

Smart house er platformen til en intelligent bolig. På sådan en platform kan man bla. styrer lys, gulvarme, have alarm og meget mere. Se mere på www.smartbuilding.dk

Zwave

Internet off things er bygget på Zwave. Denne platform er open source, og kan en masse. Kontakt os for en dialog omkring standarden, platforme mv… mere info findes på https://z-wavealliance.org/home-management/

Mangler du lige?

Står du og mangler den rigtige håndværker til jobbet?

lkbackline har et stort netværk af sammenarbejdspartner, vi hjælper gerne med at finde den rette mand.

Mangler du også en elektriker?

Kontakt LK Backline for et uforpligtende tilbud med konkurrencedygtige priser.

Projekter

Restuant Anker

Lydinstallation, WIFI der virker
Restuant Anker

Köd

Lydinstallation
Köd

Lampemontør

Lampe montage, Lampemontør
Lampemontør